PŘEDKOŽKOVÁ PROTÉZA SENSLIP

                                              převzato se svolením z Viafin - Atlas

 

  Nejnovější verze předkožkové protézy SenSlip byla vyrobena pro muže, kteří mají nedostatek citlivosti penisu kvůli obřízce. Absence předkožky s níž jste se narodili a tím vzniklé chybění vysoce specializované tkáně, která byla odstraněna obřízkou, může vést k tomu, že je penis o 75% méně citlivý, než kdyby byl ponechán beze změny

 

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s454Ay_SgWM

  (Na videu je znázorněno, jak po obřízce nastáná keratinizace a jak jsou specializovaná zakončení v žaludu postupně hlouběji pohřbívána pod ztloustlou vrstvou rohovky, která se postupně tvoří, takže žalud přijímá pouze zlomek vzruchů než původně a tak dojde k jeho znecitlivění. Naštěstí je proces keratinizace vratný a tak rohovka při nošení SenSlipu mizí a citlivost se do žaludu vrací. Redakce PNVT)

  Obřízka je nedefinované slovo pro odstranění části genitálií, jak u muže, tak i u ženy. U muže zahrnuje odříznutí části nebo celé předkožky a někdy je též odstraněna uzdička a část kůže na hřídeli. V obecném termínu zahrnuje cokoliv ohledně amputace 20 až 80% penilní pleti.

  U některých kojeneckých obřízek je odstraněno tolik penilní pleti, že je pak penis pohřben v oblasti stydké a šourku. Naproti tomu ženská obřízka je dobře definována, je to rozděleno do třech kategorií podle míry zmrzačení. Mužská obřízka nikdy tak přesně popsána nebyla a to je důvod, proč obřezaní muži mají zcela různé varianty obřízky.

 

      Co je to předkožková protéza SenSlip?

  Předkožková protéza SenSlip je navržena tak, aby pomohla zvrátit účinky obřízky. Je to dvouvrstvý kryt vyrobený z nejkvalitnějšího prevulkanizovaného latexového polymeru. Předkožková protéza SenSlip se nasadí na obřezaný penis a podobně jako originální přírodní předkožka poskytuje ochranu jemné mukózní vrstvy žaludu neboli hlavičky penisu. Váš SenSlip je navržen tak, aby vypadal jako přírodní předkožka.
 

      Už během několika dní můžete pozorovat a cítit změnu

 
  SenSlip se nosí během dne, podobně jako spodní prádlo. Tak do jednoho nebo dvou týdnů, někdy už během několika dní začíná na žaludu neboli hlavičce penisu "dekeratinizace". To je přirozený reverzní proces oproti "keratinizaci", která začala probíhat od toho dne, kdy jste byli obřezáni. Když se začne používat SenSlip, tak plať žaludu postupně začíná být tenčí a citlivější. Pleť žaludu u obřezaného penisu je mnohdy až patnáckrát silnější než u intaktního penisu. Po obřízce pleť na žaludu postupně tloustne, jde o proces keratinizace. Předkožková protéza SenSlip může pomoci tento proces zvrátit.
 
  Žel, ani SenSlip ani obnova předkožky nemůže nahradit uzdičku ani 20 000 specializovaných sexuálně citlivých nervových zakončení, která byla při obřízce nenávratně odstraněna.
 

Obnovení předkožky

  
  Restaurování předkožky je metoda, při níž, když je tomu uměle pomoženo, znovu narůstá předkožka, která pak může znovu pokrývat žalud. Tato metoda pomalu způsobuje růst pleti a ta časem může znovu pokrývat žalud. U mnoha obřezaných mužů však proces obnovení předkožky není možný, poněvadž byli obřezáni velmi radikálně.
 
  Někteří muži, kteří se snažili o obnovení předkožky zjistili, že to trvá příliš dlouho a je to příliš nepohodlné. Mnoho zákazníků SenSlipu zjistilo, že výsledků se dá dosáhnout ve velmi krátkém časovém období (dny až týdny), kdežto proces obnovení předkožky trvá roky. Při nošení SenSlipu během dne se už žalud nemůže otírat o spodní prádlo. A tak se může senzitivita žaludu, jeho citlivost a textura rychle měnit.
 
 

      Když se nosí během dne, předkožková protéza SenSlip může zajistit:

 
 
  * flexibilní kryt pro hlavičku penisu
 
  * okamžitou a cenově dostupnou náhradu předkožky
  ( cenově dostupnou tak při platu na západ od našich hranic, Redakce PNVT)
 
  * ochranu žaludu před abrazivními účinky tření o oblečení a spodní prádlo
 
  * návrat citlivosti žaludu kvůli dekeratinizaci
 
  * výraznější a zábavnější orgasmus
 
  * měkčí a hladší žalud, který je více citlivý na dotek a lépe vnímá.
 
  * pocit tepla a bezpečí
 
  Obřízka je trvalá. Obřízka podle stupně rozsahu snižuje citlivost a komfort. Obřízka změní penis provždy.
 
  Někteří lidé jsou spokojeni s jejich obřízkou (asi 20% dle průzkumu viafin atlas). Roste však počet mužů, ze všech životních oblastí, různých věkových skupin a po celém světě, kteří jsou nešťastní kvůli jejich obřízce (dle průzkumu Viafin atlas 76%)
  (Ta čísla se zdají být nadnešená, ale že ten počet roste není divu, stále více mužů se dovídá výsledky nejnovějších vědeckých výzkumů a začíná jim docházet, o co vlastně byli obřízkou oloupeni. Redakce PNVT)
 
  Je to mnohem horší pro ty, kdo obřízku z lékařského hlediska nepotřebovali a nedali k ní svůj osobní souhlas. Dnes na světě existuje mnoho renomovaných organizací, které upozorňují na význam, funkci a účel komplexní struktury kožní tkáně, kterou je přirozená předkožka.

      Na obrázku jsou zcela dva odlišné typy penisu

 
                                                 
 
 

      "Obřezaný" versus "intaktní" penis dospělého muže

 
  Vlevo jsou dva penisy obřezaných dospělých mužů. Jde o standardní typ obřízky. Předkožka spolu se 20 000 sexuálně specializovaných nervových zakončení byla odstraněna.
 
  Hlavička penisu (žalud) vyschl a zrohovatěl (zkeratinizoval). Povrch žaludu obřezaného penisu může být až patnáctkrát silnější než povrch žaludu intaktního penisu.
  (Tu jde o silně zkeratinizovaný žalud, u většiny obřezaných mužů tomu tak není. Zákeřnost obřízky je v tom, že takto dopadne asi tak 10% obřezaných mužů. Nikdo dopředu nemůže vědět, jestli nebude mezi těmi 10%. Redakce PNVT)
 
  Vpravo je předkožka intaktního penisu stažená dozadu rukou svého vlastníka. Tyto dvě vrstvy vysoce citlivé a přirozeně mazané tkáně předkožky mohou být při sexuální aktivitě posouvány dopředu a dozadu. Když je předkožka natažena dopředu tak se stává dokonalým přirozeným krytem pro citlivý žalud.
 
  Chcete-li získat nejlepší výsledky z nošení  předkožkové protézy SenSlip, tak doporučujeme nasadit si SenSlip ráno a nosit ho až do večera. Někteří z našich zákazníků nosí SenSlip i v noci.
 
  Délka SenSlipu je nastavitelná, deset různých velikostí se vztahuje na obvod a obvod (v angličtině tam jsou slova circumference a girth) hřídele penisu. Měřící instrukce jsou podrobněji vysvětleny na naší stránce "Size chart"
 
  Předkožková protéza SenSlip by měla být velmi pohodlná při denním nošení. Každý SenSlip by měl vydržet 5 až 10 dní nebo i déle. Po ručním přeprání každý večer pak bude svěží.
 
  

      SenSlip se vyrábí ve čtyřech barvách:

  světle růžová - pro velmi světlou pleť
 
  tmavě růžová - nejoblíbenější barva
 
  snědá
 
  tmavá 
 
  Reklamece na barvy se neprovádějí.
 
 

      Ceny

 
                                   
 
 
    zkušební rozměry                     33USD
 
    balení po 10 kusech                 76USD
 
    balení po 20 kusech                130USD
 
    balení po 40 kusech                 220USD
 
 
                                                         
 
  Vzhled SenSlipu nasazeného na obřezaný penis.
 
  Tolik ukázka. Vše je podrobně na adrese www.senslip.com. Získat se dá pouze zásilkou. Stránky a návody k výrobku jsou pouze v angličtině. Stránky lze prohlédnout pomocí překladače. S návodem - když někdo neumí anglicky, tak může vypomoci jedině důvěrný dobrý známý. Redakce PNVT.